<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=96145" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ива Митева от...

Кандидатът за финансов министър на ИТН: Всеки депутат да гласува кабинета по съвест (видео)

08 Август 2021
0 804

Всеки депутат и народен представител да гласува кабинета на ИТН по съвест и както прецени. Това призова в студиото на Нова Пламен Данаилов, който е кандидат за финансов министър. По думите му, диалогът с другите партии никога не е спирал, а разговорите са продължавали всеки един ден.

Ива Митева от ИТН: Има възможност за смени в кабинета до гласуването му в парламента (аудио)

Кандидатът за финансов министър на ИТН: Всеки депутат да гласува кабинета по съвест (видео)

“Има голяма вероятност да отидем на втори предсрочни и трети парламентарни избори през настоящата година, ако не ни подкрепят”, каза Данаилов.

“В нашата партия всичко се случва практично. Постът на финансов министър ми беше предложен веднага след края на първия проектокабинет”, сподели той. Относно изказването на Татяна Дончева, която постави под съмнение професионалната му квалификация и доходите му, Данилов заяви следното:

“Тези думи са на човек, който очевидно не познава съдебната система. Смея да твърдя, че ролята на независимите експерти е да подпомагат съда да вземе справедливо решение. Те са достатъчно добре платени и може да се издържат само от това”, обясни Данаилов. Той поясни, че ако едно вещо лице се справя добре, може да постигне доходи между 10-15 000 лв. на месец.

Източник: Нова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Умния Аз

    10 Август 2021

    По "съвест" може само ГЕРБ да гласува и след като ви качи на ракетата и ви изпрати в космоса...с ръчичка ще ви помаха! Сбогом "Сладури"! Приятно "Чегъртане" ,вашия "Вожд" обеща и ви посреща с Ад'а! ви води

Реакции