Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кандидат за кмет на Варна се появи с фигура на Путин
Кандидат за кмет на Варна се появи с фигура на Путин
gospodari.com
09-18-19
добавено
1508
прегледа

Малкият към момента брой на кандидатите за кмет на Варна бе компенсиран от медийно зрелище, съобщава Сега.

 

След няколкоседмичните драми в местната структура на БСП, се появи претендент, агитиращ с фигура на Путин - издигнатият от партия "Български социалдемократи" Цветан Атанасов. Той е собственик на музейна сбирка, в която преобладаващо са изложени експонати от ерата на социализма. Има и восъчни фигури на съвременни световни лидери, на спортни и шоу звезди. От там очевидно е взета фигурата на Путин, с която Атанасов се появи на първата си медийна изява днес. Той обясни, че симпатизира на руския президент. Изявата му била препратка към изгубените напоследък руски туристи.

 

Досега Атанасов не се бе проявявал на политическото поприще, не бяха известни негови връзки с партия "Български социалдемократи". Кандидатурата му очевидно е насочена към левия и русофилски електорат в града.

 

Източник: Сега