Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кандидат-кмет Волен Сидеров (видео)
Кандидат-кмет Волен Сидеров (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
10-02-19
добавено
15735
прегледа

Със снощното си поведение в БНТ Волен Сидеров напомни за онези свои състояния, когато се стремеше да си гради политически имидж с агресия, обиди и неуважение към опонентите си, както и с празни обвинения към журналисти. Тогава те не му донесоха особен успех и не е много ясно на какво основание е решил, че този път агресивната тактика изведнъж магически ще подейства. 

 

С държанието си Сидеров много ни напомни за периода си от 2013-2015 година, когато обикаляше по улици и телевизионни студия, и се държеше грубо и арогантно както с обикновени граждани, така и с журналисти, и дори с полицаи.

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ ВЛЕЗЕ В СБЛЪСЪК С ДЕПУТАТ, РЕПОРТЕР НА СКАТ И ПОЛИЦАЙ

 

В нощта на миналите кметски избори през октомври 2015 г., той нахлу в сградата на НАТФИЗ, за да търси саморазправа със студенти, като се опита да отклони общественото внимание, а хората вместо с изборни резултати, се занимаваха с неговите изцепки.

 

ГОСПОДАРИТЕ АПЕЛИРАТ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ИМУНИТЕТА НА СИДЕРОВ ЗАРАДИ ИЗЦЕПКИТЕ В НАТФИЗ

 

Сидеров неведнъж е гостувал и в телевизионни предавания по всевъзможни телевизии, в които е прекрачвал добрия тон на поведение и е обиждал в ефир журналисти, както в случая с Лора Крумова в БТВ през 2013 година.

 

СПОР МЕЖДУ ВОЛЕН СИДЕРОВ И ЛОРА КРУМОВА

 

Напомняме, че на предстоящите избори Волен Сидеров е кандидат за кмет на София. Надяваме се на разума на хората, че  вече разпознават в агресивния стил на лидера на "Атака" стремеж към трупане на имидж чрез скандал, тъй като социологическите проучвания така или иначе сочат минимален или направо никакъв шанс той да достигне дори до балотаж.

 

ИСТИНАТА ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ… СПОРЕД ВОЛЕН СИДЕРОВ

 

Вярваме, че подобни провокации отдавна не са в състояние да подведат българския гласоподавател.