Следва: Открит е спис...

Каракачанов потвърди близки връзки с братя Бобокови, бил е кум и кръстник на децата на единия (видео)

02 Юни 2020
0 1159

Красимир Каракачанов отрече да е имал нерегламентирани връзки с братята Пламен и Атанас Бобокови, задържани заедно с Красимир Живков по аферата с италианския боклук, предаде бТВ.

Министърът на отбраната обаче потвърди появилите се информации, че е бил кум на сватбата на Пламен Бобоков.

Зам.-министър и още петима бяха задържани при мащабна спецакция заради италианския боклук (видео и снимки)

„Когато преди 25 години, примерно, си станал кум на някой, логично е за 25 години човек да се развие, един става бизнесмен, друг – политик, трети става лекар, четвърти – журналист“, каза вицепремиерът.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-44-1024x683-1.jpg

По неговите думи, взаимоотношенията им са се свеждали до срещи по семейни мероприятия, защото е кръстник на трите му деца.

„Не знам точно в какво ги обвинява прокуратурата, но тези хора аз ги познавам като хора предприемчиви, хора работливи, хора, които започнаха от една гола поляна“, отбеляза още Каракачанов, който положи цветя пред Паметника на загиналите във войните шуменци в Деня на Ботев.

В медийното пространство братята Атанас и Пламен Бобокови се появяват в класациите за най-богатите българи. Според системата за фирмено разузнаване ДАКСИ Атанас Бобоков участва в управлението на 22 фирми и е собственик на 10. Брат му Пламен притежава 7 фирми и участва в управлението на 26.

Основният им бизнес е свързан с автомобилни масла и акумулатори.

Източник: бТВ

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции