<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70990" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кръв и протес...

Каракачанов: Протестите искат да доведат гей-бракове и джендър република

10 Август 2020
0 3294

По време на тържествата на Военноморските сили вчера във Варна вицепремиерът Красимир Каракачанов разкритикува в свободен стил протестите в страната, като заяви:

” Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен.”

Каракачанов: Протестите искат да доведат гей-бракове и джендър република

“Хората, които първата вечер отидоха – с качулките и с маските, бяха приготвили бухалки и запалителни течности, с идеята да ги хвърлят по полицията или да нападат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор. Полицията постъпи мъдро и не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вече”, каза още министърът на отбраната, цитиран от БНР.

Оставяме на вас да прецените дали подобни крайни квалификации е редно да бъдат произнасяни от човек на толкова висок пост в държавата.

Във видеото по-горе можете да видите кадри от тържествата във Варна вчера с участието на Каракачанов.

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • MJA

    11 Август 2020

    Ето го дами и господа балканския лев, пазителят от джендъри, истинския мъж! Той излъчва мъжественост е сексапил както никой друг, с тяло на Аполон, с чар и обаяние. Горди сме с такъв министър, който ни пази от джендър разврата. Джендърите нямат шанс да оцелеят.....

Реакции