<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72497" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Румен Радев: ...

Каракачанов: Ще приемем проект за Конституция само ако са заложени нашите предложения (видео)

01 Септември 2020
0 599

Лидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че патриотите ще подкрепят проекта за нова Конституция, ако в него влязат предложенията, които те са направили.

По думите му, откакто са представили своите предложения за поправки, Коалиционен съвет не е имало. Той призна, че е чул аргументи „против“ на свои колеги от ГЕРБ.

Каракачанов: Ще приемем проект за Конституция само ако са заложени нашите предложения (видео)

„Аз не разбирам техните аргументи – ама, този нямало да бъде щастлив, ама онзи нямало да бъде щастлив. Хората не са щастливи да си плащат данъците, да спазват правилата на Закона за движение по пътищата. Държавата дава, но и гражданите трябва да се отзовават“, коментира Каракачанов.

Лидерът на ВМРО посочи, че не е склонен на компромиси, защото досега те са били само от едната страна. „Аз винаги съм бил привърженик на Президентска република – на по-засилени президентски правомощия, абстрахирайки се от факта кой сега е президент и кой ще бъде”, обяви министър Каракачанов.

Румен Радев: Имам готов вариант за нова Конституция (видео)

“Единственият компромис, който можем да направим е да се направи референдум не само по нашите, но по всички предложения. Тогава ще видите какво предпочитат хората“, заяви още той.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции