<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29903" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лишен от своб...

Кармен Лазарова отрича да е лечител, но се рекламира като такъв

02 Май 2018
0 3593

Кармен Лазарова, която е посредничила за посещението на онкоболната Теодора Маджарова при бразилския лечител Жоао де Деус, отрече самата тя да е лечител и обясни, че е била само водач при пристигането на групата в Бразилия. След като стана ясно, че тя ще бъде проверявана от Столичната регионална здравна инспекция за осъществяваната от нея дейност, тя се яви в сряда с адвокат в предаването “На кафе“ по Нова телевизия и обясни, че самата тя не е лечител, а само събира информация за лечители от цял свят.

 

 

В сайта си karmen.bg обаче тя се рекламира именно като лечител, а в предишно издание на предаването “На кафе“ е гостувала като практикуваща лечебен масаж с ток.

 

Аз не съм лечител, ходя по цял свят да изучавам какви лечители има, кой с какво се занимава. Не лекувам, защото нямам такава способност. Това е дарба. Болестта, според мен, идва от погрешни модели на поведение, мислене, хранене", обясни Лазарова в сряда.

 

“Аз съм само водач в Бразилия. Запознах се с Теодора в Бразилия. Тази група, която водих, е от осем човека. Попитах за състоянието на хората тяхната организаторката и водачът на групата – Валя Лунагорва, която ми каза, че всеки има някакви болежки, но най вече отиват за духовно извисяване“, каза тя.

 

Съпругът на Теодора – Александър обаче съобщи, че е имал комуникация по имейл с Кармен Лазарова преди пътуването относно неговата организация и плащането. Лазарова твърди, че е пратила имейл с искане за лична среща с всички пътуващи, включително Теодора, но съпругът й отрече да са получавали такъв имейл. В разговора се намеси и адвокатката на Лазарова, която поиска информация дали Теодора и съпругът й са я уведомили по писмен път за здравословното състояние на пациентката.

 

“Аз не съм уведомявал писмено Кармен, но мислех, че всичко е уточнено“, каза Александър и обясни, че Лазарова е цитирала в комуникацията си с тях случай, че лечителят Жоао е помогнал на друго жена с рак на гърдата.

 

 

 

""

Източник: Мediapool.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции