<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69353" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Брюксел с кри...

Като две вселени: Протестиращи срещу управляващи (видео)

17 Юли 2020
0 7617

Скъпи приятели, през последните вече 9 дни всяка вечер хиляди хора протестират с искания за оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Нашите репортери Виктория Симеонова и Дани Йорданов се срещнаха с много от протестиращите и чуха техните искания – тези техни срещи имате възможност да видите в нашата Facebook страница Gospodari в живите включвания от протестите.

Междувременно управляващите сякаш напълно са си затворили ушите и не чуват нито мотивите, нито исканията на протестиращите. Наскоро ви показхме как депутатите приемат думите на хората по улиците на София, както и на много други градове в страната и чужбина:

Господарите питат депутатите: Трябва ли Борисов да подаде оставка (РЕПОРТАЖ)

Във видеото събрахме най-ярките примери за това, че сякаш властимащите и хората по площадите живеят в две различни вселени. Също каквото беше усещането ни и когато във втория ден на протестите се срещнахме както с протестиращите, така и с контрапротестиращите:

Вижте кои бяха лицата на протестите вчера (РЕПОРТАЖ)

Иска ни се да вярваме, че всичката тази енергия, която виждаме по площадите, ще се превърне в една положиелна промяна за България. През следващите дни очаквайте отново във Facebook страницата ни Gospodari още от лицата на протестите.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции