Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Като две капки боза: Илиана Беновска и костенурката Тоби
Като две капки боза: Илиана Беновска и костенурката Тоби
Кaто две капки боза Вземи EMBED
Loading the video...
02-23-16
добавено
11583
прегледа

Хапливите журналисти често ги сравняват с акули, змейове, питбули и всякаква реална и митологична гад. Илиана Беновска е един от най-острите и безкомпромисни журналисти в телевизионния и радио ефир, но този път тя не прилича на акула. В рубриката ни Като две капки боза тя е досущ като костенурката Тоби.

 

Освен изключителната визуална прилика, Беновска и Тоби нямат нищо общо. Тоби е една свенлива костенурка с плах характер и непоносимост към преките сблъсъци. А двойничката му Беновска е дързка гонителка на новини и сензации, винаги готова за битка.

 

Ако Беновска заживее в света на Тоби, ще направи на пух и прах злия крал, по-бързо и точно от стрелите на Робин Худ. А ако Тоби се опита да води предаванията на Беновска, ще трябва да се научи да предлага на гостите най-соленото от Беновската пита.

  

Вижте още:

 

КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА: ГЪМОВ И КРИС ВАНС 

 

КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА - ФЪНКИ КАТО ШРЕК

 

КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗИ - ПЕТЯ ДИКОВА И ЛУСИ ХЕЙЛ