Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Като две капки боза: Румяна Ченалова и Кичка Бодурова
Като две капки боза: Румяна Ченалова и Кичка Бодурова
Кaто две капки боза Вземи EMBED
Loading the video...
03-15-16
добавено
9284
прегледа

Днес в Бозата ще заблести наскоро изгрялата звезда от съзвездие "Двете каки" в галактика "Гнили ябълки" – екссъдия Румяна Ченалова. Тя се прочу с телефонните си разговори, които станаха хит в края на миналата година. Записът с нея предизвика фурор и събра безброй фенове на Ченалова, най-вече в съдийската и прокурорска агитки. 

 

След грандиозният си успех с телефонните записи, популярността на Ченалова можеше да се мери само с тази на естрадната ни звезда – Кичка Бодурова. Както се вижда, приликата между двете звезди е смайваща! Румяна и Кичка са като еднояйчни близначки!

 

Но и при еднояйчните близначки има разлики. Докато телефонните хитове на Ченалова могат да се чуят само и единствено в интернет, хитовете на Кичка могат да се чуят и по концертните зали от Сизър Палас до Лиляна Димитрова.

 

Ако Кичка заеме мястото на Ченалова, качеството на записите със сигурност ще стане по-добро! А ако Ченалова влезе в зала различна от съдебната, би заменила Кичка достойно.

 

Вижте още:

 

КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА: ИЛИАНА БЕНОВСКА И КОСТЕНУРКАТА ТОБИ 

 

КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА: ГЪМОВ И КРИС ВАНС 

 

КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗИ - ПЕТЯ ДИКОВА И ЛУСИ ХЕЙЛ