Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кафене пусна "джендър неутрални" джинджифилови сладки за Коледа
Кафене пусна "джендър неутрални" джинджифилови сладки за Коледа
11-08-19
добавено
403
прегледа

Кафенете в Окланд, Нова Зеландия, замени традиционните джинджифилови сладки с формата на момче или момиче с "джендър неутрални" сладки с човече с неопределен пол, пише Daily Mail.

 

 

 

 

Джинджифиловите сладки са традиционни за Коледа и се приготвят още от 15 век. Въпреки това, кафето "The Tannery" реши да промени традицията.  

 

 

 

 

Откакто сменили визията и името на сладките, все повече клиенти решавали да опитат вкусното лакомство, твърдят собствениците на кафенето. „Преди 90% от хората, които купуват джинджифилови сладки, бяха деца. Сега ги купуват повече възрастни и доста се забавляват с това", споделят служители в заведението.  

 

 

 

 

Не всички клиенти обаче са доволни от промяната. "Накъде отива този свят? Това е просто една бисквита, не живо същество", коментират някои хорат.

 

 

 

Източник: Daily Mail