<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99592" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Когато булчи...

Ким Кардашиян разбуни духовете като се появи на събитие с черен тоалет, покриващ изцяло тялото и лицето ѝ (снимки)

14 Септември 2021
1 7140

Ким Кардашиян отново предизвика противоречиви мнения с най-новия от дълга поредица от озадачаващи тоалети.

Милиардерката пристигна на червения килим на Met Gala 2021 с изцяло черна рокля на Balenciaga, която покриваше цялото ѝ тяло, включително и лицето.

Темата на тазгодишната Met Gala, най-голямото модно събитие в календара, беше „In America: A Lexicon Of Fashion“ в буквален превод “В Америка: Лексикон на модата”.

Това трябваше да бъде събитие, на което хората празнуват какво означава Америка за тях и, по -важното, как това рефлектира върху модата.

Докато някои описват визията на Ким като “легендарна”, други просто са объркани от връзката между тоалета и темата на модното шоу.

Vogue съобщи, че тоалетът на Balenciaga е проектиран от Кание Уест, бившия съпруг на Ким.

И допълва: „По време на романтичната им връзка, Уест не се притесняваше да сподели мнението си за гардероба на Кардашиян-цял епизод от реалитито “Keeping Up With the Kardashian’s” е посветен на преобразяването на гардероба на Ким от рапъра и неговия стилист.

“Сега, когато те са приятели, Уест все още дава своя принос за тоалетите ѝ. Визията, която той създаде за нея, отразява любовта му към минимализма и вродения блясък на Кардашиян.

“Ярката черна рокля с подходяща маска и плащ не приличаха на нещо, което Кардашиян или някой друг е носил досега на Met.”

Ким се появи с подобен тоалет, който я покрива от главата до петите, на няколко пъти през изминалия месец.

Източник: LADbible

Видео: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции