Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Киноман наслагва стоп кадри от филми върху действителните им локации (видео и снимки)
Киноман наслагва стоп кадри от филми върху действителните им локации (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
01-22-20
добавено
2732
прегледа

Филмов ентусиаст ознаменува любовта си към киното като пътува до локациите на любимите си филми, пише My Modern Met

 

 

Оказал се веднъж там, Томас Дюк заснема с фотоапарата си мястото, докато държи пред обектива хартиено копие на стоп кадър от филма. По този начин той обогатява представата ни за мястото с елементи, които не присъстват във филма. Проектът на Томас се нарича „Да преминеш отвъд филма” и отдава своебразна почит към магията на киното.

 

 

 

 

„Винаги съм обожавал филмите”, споделя той. „Винаги са били близо до мен като място, където мога да избягам, щом животът стане труден. Да изследвам ставащото на екрана бе повече от хоби за мен и с този проект искам да отдам почит към филмите, помогнали формирането ми през годините”.

 

 

От самото начало на „Да преминеш отвъд филма” през 2017 година, базираният в Лондон филмов фен е пътувал до Париж, Нотингам, а съвсем наскоро и до Ню Йорк.

 

 

 

 

„Ню Йорк е най-далечното място, до което съм ходил”, споделя Томас. „Да посетя това място винаги е било мечта за мен, но да стигна дотук във връзка с моята страст към филмите прави радостта ми още по-голяма”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още от удивителните снимки на Томас можете да видите във видеото горе.

 

 

Източник: My Modern Met