<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76751" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ген. Мутафчий...

Кино на открито в Англия се оказа с блокирани тоалетни, защото се падат в карантинирания Уелс

29 Октомври 2020
0 659

Посетители на парти с автокино прожекция в Честър, Англия, няма да могат да ползват прилежащите тоалетни, заради обстоятелството, че попадат на територията на Уелс, където е в сила затваряне заради Covid-19, пише 9gag.

Домакинът на партито бил принуден да ангажира мобилни тоалетни от стадиона на местния футболен клуб, така че участниците в празника да имат къде да се облекчават.

Кино на открито в Англия се оказа с блокирани тоалетни, защото се падат в карантинирания Уелс

Всеки от посетителите, който прибегне до ползването на нормалните тоалетни на стадиона, неминуемо нарушава разпоредбите на Уелс по отношение на Covid-19 , пресичайки границата със Северна Англия.

В момента в различните части на Великобритания действат различни ограничения срещу разпространението на коронавирус и това поражда особености, някои от които и комични.

Мобилните тоалетни са разположени от английска страна, така че посетителите на киното да могат да се насладят на филми като „Хелоуин”, „Бийтълджус”и „Фокус-мокус”.

Кино на открито в Англия се оказа с блокирани тоалетни, защото се падат в карантинирания Уелс

“Организирахме парти с прожекция пред стадион Дева” на местния футболен клуб, но се оказа, че по-голямата част от паркинга попада на територията на Уелс”, споделил Андрю Бентли, мениджър на компанията, организирала проявата.

“Наложи ни се да върнем парите на клиентите си от Уелс, защото посещението на прожекцията от тях би означавало нарушаване на местните разпоредби. Освен това и английските ни посетители биха имали проблем, ако застанат от погрешната страна на паркинга на стадиона.”

“Вероятно ще трябва да отменим събитието поради ограничения в Уелс, което е жалко, защото да се озовеш в автокино е един от най-безопасните начини да празнуваш в такава обстановка.”

Източник: 9gag

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции