Следва: Бебе спи в че...

Кипърецът, прегазил крадец в Болярино: Нищо не съм направил, имам много неща да кажа! (видео)

16 Май 2019
0 13788

"Нищо не съм направил, защо да не ме снимат? Имам много неща да кажа!". Това заяви днес на влизане в съдебната зала кипърецът, който прегази крадец в село Болярино, съобщава TrafficNews.

 

 

60-годишният бизнесмен от Кипър Димитракис Пирилис, който е обвинен за убийството на Петър Гаджанов, се изправи днес пред Районния съд в Пловдив, където магистратите разглеждат искането на прокуратурата за постоянен арест.

 

 

""

 

 

Защитата в лицето на Константин Давчев и Съби Узунов помолиха клиентът им да не бъде сниман, а когато председателят на съдебният състав попита Пирилис какво е мнението му по въпроса с фотографирането, той отговори: "Нищо не съм направил, защо да не ме снимат".

 

 

КИПЪРЕЦ ПРЕГАЗИ С ДЖИП И УБИ РОМ, КРАЛ ЛЮЦЕРНА ОТ НИВАТА МУ КРАЙ БОЛЯРИНО (ВИДЕО)

 

 

Адвокатите на бизнесмена, който от години развива земеделска дейност в пловдивското село Болярино, поискаха малко отсрочка от съдията, за да се запознават с материалите по делото. 

 

 

РОМИ СЕ ЗАКАНИХА, ЧЕ ЩЕ ИМА "КРЪВ ЗА КРЪВ" СЛЕД ИНЦИДЕНТА В БОЛЯРИНО

 

 

 В събота срещу неделя Асен Иванов и Асен Гаджев и Петър Гаджанов отишли във ферма на Кипъреца с намерение да извършат кражба на селскостопански животни – две крави. Опитът не останал незабелязан от Пирилис, който ги подгонил на 500 метра от фермата със своя „Форд Рейнджър". Тримата се разбягали в различни посоки. След кратко преследване единият от тях – Гаджанов бил застигнат  и блъснат от  автомобила. Пострадалият 30-годишен мъж е починал от нараняванията си. Той оставя бременна съпруга и малко момиченце.

 

 

 

""

 

 

Гаджев и Иванов успели да избягат, но по-късно били задържани от полицията. Срещу тях бе повдигнато обвинение за опит за кражба на две крави. С обвинение се сдоби и 60-годишният Пирилис, чието престъпление е класифицирано като причиняване на смърт при умишлено пътнотранспортно произшествие.

 

 

Оказа се, че убитият е осъждан 14 пъти за кражби. Една е от фермата на кипърския арендатор, от който задигнал кон. Излязъл от затвора преди две години.

 

 

Източник: TrafficNews

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции