<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56933" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заловиха паз...

Китайка слезе по фасадата на 8-етажен блок в Ухан, след като синът ѝ я заключи заради коронавируса (видео)

25 Февруари 2020
0 823

Жена в китайският град Ухан слезе по фасадата на 8-етажен блок, за да избяга от апартамента си, в който била заключена от своя син, за да я предпази от заразяване, пише Daily Mail.

 

 

СЕМЕЙСТВО СЕ СЪБРА СЛЕД СЕДМИЦИ ПОД КАРАНТИНА ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

На кадри, разпространени в социалната мрежа, се вижда как 67-годишната жена слиза по фасадата на сградата, хващайки се с голи ръце за решетките и парапетите на балконите в блока. Китайката слиза до земята без наранявания. 

 

 

Китайка слезе по фасадата на 8-етажен блок в Ухан, след като синът ѝ я заключи заради коронавируса (видео)  Китайка слезе по фасадата на 8-етажен блок в Ухан, след като синът ѝ я заключи заради коронавируса (видео)

 

Инцидентът е станал в жилищен комплекс в квартал Хуанпи в Ухан вчера следобед. Жената е задържана от полицията и е прегледана. Установено е, че е добре и е върната обратно в дома ѝ. Според местните власти 67-годишната китайка страдала от шизофрения и отказвала да приема лекарствата си. Тя често бягала от дома си и се скитала по улиците с дни, което принудило сина ѝ да я заключи, за да я предпази от заразяване със смъртоносния вирус. 

 

 

 

Китайка слезе по фасадата на 8-етажен блок в Ухан, след като синът ѝ я заключи заради коронавируса (видео)

 

 

„Казахме на сина ѝ да се грижи по-добре за нея“, заяви говорител на полицията.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции