<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90283" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Теорията за л...

Китай цензурира новия епизод на “Приятели”

30 Май 2021
0 2871

Специалният нов епизод на “Приятели” с участието на Лейди Гага, Джъстин Бийбър и южнокорейците от Би Ти Ес е бил цензуриран от китайските власти, съобщава BBC.

Наблюдателните зрители са забелязали, че сцените с поп звездите са били изрязани от всички три стрийминг платформи, откупили права за излъчването на дългоочаквания реюниън. Същата участ са имали и всички препратки към LGBTQ темата.

7 неща, които ни разкрива трейлърът на новия епизод на “Приятели” (видео)

Китай цензурира новия епизод на &#8220;Приятели&#8221;
Снимка: Reuters

Американската певица Лейди Гага трябваше да отмени турнето си в Китай през 2016 г. заради срещата й с тибетския духовен водач Далай Лама.

Китай цензурира новия епизод на &#8220;Приятели&#8221;
Снимка: Instagram

Канадският изпълнител Джъстин Бийбър е блокиран от Пекин след 2014 г., след като публикува своя снимка от храма Якусуни в Токио, в който се почита паметта на загиналите във войните, водени от Япония.

Китай цензурира новия епизод на &#8220;Приятели&#8221;
Снимка: EPA

Кей-поп звездите от Би Ти Ес предизвикаха недоволството на Китайската комунистическа партия миналата година, когато не споменаха китайците, загинали в Корейската война в изказване за “болезнената история” на региона.

Вижте емоционалния официален трейлър на новия епизод на “Приятели” (видео)

От китайските стрийминг палтформи iQiyi, Youku и Tencent Video не отговориха на въпросите на АФП за това какви са били причините за цензурата на кадрите от епизода.

Източник: BBC

Снимка на корицата: WarnerMedia

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции