Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Класиците Сашо Диков, Тити Папазов и Мартин Карбовски в Хранилка
Класиците Сашо Диков, Тити Папазов и Мартин Карбовски в Хранилка
Хранилка Вземи EMBED
Loading the video...
12-23-15
добавено
17362
прегледа

Този път с големия черпак ще сипват Тити Папазов, Сашо Диков и Мартин Карбовски – все класици. Те участват в нашата рубрика Хранилка. Имаме първо, второ и трето.

 

С първото Тити Папазов нахрани Николай Бареков и даже не се просълзи, защото не накълца лук, но затова пък подлюти манджата с "урод".

 

Основното ястие по заслуги се падна на проф. Божидар Димитров, който често храни хора, но най-сетне се намери и него кой да го нахрани.

 

"Някаква дива радост! Бяхме някакво дивашко племе. Някакви такива като пияндето пенсионер Божидар Димитров иска награда за митничаря, за полицая, без да се замисля каква е истината", казва Сашо Диков.

 

Десертът го сервира Мартин Карбовски на канцлера на Германия Ангела Меркел.

 

"Зловещото предателство на европейската идея го направи глупавата скиорка Меркел. Ще го кажа сто пъти", казва веднъж Карбовски, но нека го каже и сто пъти.

 

Естествено, само ние имаме ексклузивни кадри от политиката на скиорката Меркел за бежанците,  директно от главата на Карбовски.