Следва: Седем руснац...

Клиентка на супермаркет помля стотици бутилки с алкохол, подхлъзна се на тях и се самонарани (видео)

27 Ноември 2020
0 10058

Жена помля стотици бутилки с алкохол в магазин от веригата “Алди” във Великобритания LadBible.

Видео, направено от свидетели по време на шокиращия инцидент, показва как дребна на ръст жена, покрила главата си с качулка, придърпва с ръка шишетата от стелажите и ги събаря с трясък на пода. В краката ѝ се образува толкова плътна покривка от бутилки и натрошени стъкла, че жената дори се подхлъзва и пада директно отгоре им.

Въпреки падането, тя успява да се изправи и да поднови буйната си разправа с алкохолните продукти в магазина. От жеста ѝ с вдигната високо дясна ръка се разбира, че тя е окървавена след падането върху стъклата.

Подобен инцидент стана през септември в магазин в град Лингфийлд, графство Съри в Англия, където разгневена жена крещя на персонала и в пристъп на ярост събаряше лавиците с бутилки вино на пода.

Разгневена жена потроши цял щанд с бутилки алкохол след искане да спазва социална дистанция (видео)

Гневен клиент разхвърля стоката преди време и в хранителен супермаркет от веригата “Tesco” пред слисаните погледи на пресонала заради изискването да сложи предпазна маска.

По останали неизяснени причини в кадър на място се вижда охранител на магазина с предпазни шлем и ръкавици, който наблюдава тихото буйство на потребителя, без да се намесва.

Клиент разпиля стоката в супермаркет, ядосан от искането да носи маска (видео)

В крайна сметка буйстващата клиентка е арестувана в ранния следобед, след като охранител на магазина успява да я изтегли навън.

Полицията в Хартфордшър е излязла с официално съобщение по случая, от което става ясно, че нарушителката е арестувана, но без да се споменават повече подробности.

Източник: LadBible

Видео:

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции