<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75723" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Щабът за първ...

Клиент разпиля стоката в супермаркет, ядосан от искането да носи маска (видео)

15 Октомври 2020
0 5471

Гневен клиент разхвърля стоката в хранителен супермаркет от веригата “Tesco” пред слисаните погледи на пресонала заради изискването да сложи предпазна маска, пише DailyMail.

Инцидентът е заснет и публикуван в приложението TikTok от свидетел, който наблюдава как мъжът преспокойно събаря цялото съдържание на рафтовете, докато води съсредоточен телефонен разговор.

Разгневена жена потроши цял щанд с бутилки алкохол след искане да спазва социална дистанция (видео)

Видеото е заснето на 22 септември в Ийлинг, Западен Лондон, в момент, в който района стана известен като гореща точка на заразяванията с Covid-19 в града.

По останали неизяснени причини в кадър се вижда охранител на магазина с предпазни шлем и ръкавици, който наблюдава тихото буйство на потребителя, без да се намесва.

Жена изхвърли покупките от количката си, ядосана от изискването да носи маска в супермаркет (видео)

Говорител на местната полиция е заявил, че около 21 часа е получен сигнал за противообществено поведение в района и екип е бил изпратен на мястото.

“Полицаите са арестували предполагаемия извършител на криминално деяние. По късно на мъжа е повдигнато обвинение за причиняване на леки телесни повреди на служител от персонала на магазина”, заявиха от службата.

Миналия месец министър-председателят Борис Джонсън обяви, че глобата за нарушаване на изискването за носене на маска на закрито ще бъдат завишени на 200 паунда (около 220 евро), като носенето ще стане задължително за целия персонал на баровете, магазините, както и за келнерите и клиентите на такситата.

Източник: DailyMail

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции