Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Климатичните промени стават задължителен предмет в училищата в Италия
Климатичните промени стават задължителен предмет в училищата в Италия
11-07-19
добавено
718
прегледа

Изменението на климата става задължителен предмет за учениците в държавните училища в Италия. Европейската държава ще стане първата в света, която ще включи екологичните промени като задължително обучение, което ще се провежда един час седмично, пише LADbible.

 

 

 

 

Ученици между 6 и 19 години ще бъдат обучавани за опазването на планетата и влиянието, което климатичните промени имат върху нея. Министърът на образованието на страната Лоренцо Фиорамонти заяви, че това е нов модел на образование, което цели да възпита у децата отговорно отношение и ангажираност към екологичните проблеми.

 

ШОКИРАЩИ КАДРИ ОТ ФЕРМА В ИТАЛИЯ ПОКАЗВАТ КАК СЕ ОТГЛЕЖДАТ РИБИ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Министърът е уверен, че дори и неговата партия да не спечели на следващите парламентарни избори, темата за изменението на климата ще остане в учебната програма на Италия. "Законът е приет. Така че, ако няма ново правителство, което наистина да мрази закона и да иска да го унищожи, той ще бъде приложен", каза още министърът.

 

11 000 УЧЕНИ ПРЕДУПРЕДИХА ЗА ОПАСНОСТ ОТ "НЕОПИСУЕМО ЧОВЕШКО СТРАДАНИЕ" ЗАРАДИ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ

 

Промяната в Италия идва само ден след като повече от 11 000 учени от цял свят обявиха "код червено" за планетата и предрекоха апокалиптично бъдеще за цялото човечество. Предупреждението се базира на обстоен анализ на човешкия прогрес и последиците от него.

 

 

Източник: LADbible