Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Клип на Константин е едно към едно с клип на френски изпълнител
Клип на Константин е едно към едно с клип на френски изпълнител
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
07-08-16
добавено
160903
прегледа

Режисьорите на чалга клипове в България имат много добри идеи. Толкова са добри, че като ги предлагат на клиентите, идеите вече имат по 5-6 милиона гледания в Youtube.

 

Такъв е случаят и с клипа към едно от последните парчета на Константин - "Лека нощ". Съвсем случайно клипът прилича на един клип на френския изпълнител Maitre Gims.

 

Сюжетът е идентичен - жена спи в скута на любимия, той получава тайнствено обаждане и излиза от стаята. След това женската интуиция буди мадамата и тя хваща неверника в крачка – да говори с друга жена по телефона. Следва буен скандал, бой с възглавници и какво ли още не. Коцето е облечен почти идентично със своя френски колега.

 

Много пъти сме гледали клипове с взаимствани идеи, някой и друг присвоен детайл, но такава буквална имитация не бяхме виждали. От структурата на сюжета, през облеклото на изпълнителя, до монтажната последователност – всичко взето, направо гепено по конец.

 

Вижте още:

 

ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА РАЗКРИВАТ НОВ НАГЪЛ СЛУЧАЙ НА МУЗИКАЛНО ПЛАГИАТСТВО

 

КОЙТО КОПИРА, ГО ДАВАТ В "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА"