<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92961" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж си показв...

Клон падна върху деца и учителка в Габрово по време на тържество за края на учебната година

01 Юли 2021
0 218

Клон от дърво се счупи по време на училищно тържество в Габрово и рани учителка. 60-годишната жена е под наблюдение в габровската болница. Това съобщи Дарина Арсова, временно изпълняваща длъжността директор на средното училище „Райчо Каролев”.

Инцидентът е станал вчера около 13,30 часа. Тържеството, на което присъствали и много родители, било по повод завършване на учебната година на деца от четвърти клас. Две учителки и децата решили да си направят снимка за спомен и застанали под дърво. Внезапно обаче един от клоните се счупил и паднал върху хората, разказа Арсова. Веднага на мястото на инцидента пристигнали екипи на полицията, пожарната и на Спешна помощ.

Лек удар имало и върху две деца, които били прегледани на мястото на инцидента от болничния екип и били освободени. Класната ръководителка на четвъртокласниците била транспортирана в областната болница „Д-р Тота Венкова”. От лечебното заведение информираха, че тя има разкъсно-контузна рана на главата, контактна е, но е изпратена на изследвания с медицинска апаратура и е под наблюдение.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции