Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кметът на Пловдив: Няма да искаме оставката на д-р Вальов
Кметът на Пловдив: Няма да искаме оставката на д-р Вальов
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
07.11.16
добавено
9215
прегледа

Общинският съвет на Пловдив няма да разисква този четвъртък специална точка на редовната си сесия за нарушенията в Комплексния онкологичен център, показани от Господари на ефира. Това обяви лично кметът на града Иван Тотев, хвърляйки в шаш и паника цялата общественост, която следи темата.

 

В същата точка щеше да бъде включено и искане за оставка на управителя на КОЦ - Пловдив - скандалният д-р Красимир Вальов, чиято уста пресъхна пред камерата на Господарите.

 

 

Оставката на д-р Вальов беше поискана от зам.-кмета по здравеопазване на Пловдив Розалин Петков, но за градоначалника Иван Тотев това е прекалено емоционално.

 

Скъпи приятели, тази седмица във вторник и сряда ще излъчим две показателни интервюта с едни от най-добрите хирурзи в КОЦ - Пловдив. Това са д-р Валентин Иванов и д-р Арман Христамян. Показваме им част от случаите, с които разполагаме, като те не отричат, че има наличие на грешки и неточности, довели до ненужно отстраняване на органи на пациентки в Онкодиспансера.

 

ЛЕКАРСКО БЕЗХАБЕРИЕ ОСАКАТЯВА ХОРА В ПЛОВДИВ?

 

 УЖАСЯВАЩАТА ИСТОРИЯ НА ПАЦИЕНТКА НА КОМПЛЕКСНИЯ ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР В ПЛОВДИВ