<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42682" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Последният с...

Коалата, спасена от горски пожар в Австралия, може да бъде подложена на евтаназия

25 Ноември 2019
0 1142

Очарователната коала, която беше спасена от огнената стихия в Порт Макуайър, Нов Южен Уелс, благодарение на смелата и бърза реакция на местна жителка, сега е с несигурно бъдеще, съобщи LADbible. Видеото героичното спасяване можете да си припомните горе.

 

 

 

СМЕЛА ЖЕНА СПАСЯВА КОАЛА ОТ ГОРСКИ ПОЖАР (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Бозайникът беше заведен в специализирана болница, където се лекува от сериозните изгаряния, които получи по време на пожара.

 

Във Фейсбук страницата си, от болницата написаха следното:  „Тъй като имахме много запитвания за това как е състоянието на колата Люис, можете да прочетете написаното по-долу:

 

„Люис има изгаряния по цялото тяло и приема болкоуспокояващи (както и всички останали животни, които пострадаха по този начин и имат задължителна нужда от това) и получава всички нужни грижи денонощно.”

 

ГОЛЯМ БРОЙ КОАЛИ СТАНАХА ЖЕРТВА НА ПОЖАР В АВСТРАЛИЯ

 

„Ако усетим, че раните му са нелечими, а болката непоносима, ще го приспим, тъй като това ще бъде най-хуманното решение, което можем да вземем.”

 

 

""

 

 

В момента от екипа на болницата не са сигурни за това дали Люис ще успее да се справи и да оцелее.

 

„Ние не оставяме коалите живи, „за да спасим живота им”, ако болката за тях е прекалена. Всички категорично сме за хуманното отношение към животните преди всичко останало. Ще направим най-доброто както за Люис, така и за останалите коали в медицинския център и вярваме, че всички вие ще ни разберете и подкрепите”.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции