Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кобрата отговори на Тайсън Фюри: Ще го направя безсилен като братовчед му
Кобрата отговори на Тайсън Фюри: Ще го направя безсилен като братовчед му
08-20-19
добавено
3243
прегледа

Ден след като британският боксьор обвини Кубрат Пулев и други негови колеги, че му отказват мачове, защото са уплашени, и ги обиди, българският спортист отговори на атаката.

 

ТАЙСЪН ФЮРИ ИЗБУХНА: ЩЕ РИТАМ КУБРАТ ПУЛЕВ ПО ЦЕЛИЯ ПЪТ КЪМ БЪЛГАРИЯ

 

Ето какво написа Кобрата във Фейсбук, след като Фюри заяви, че ще рита нашенеца чак до България:

 

БОКСЬОРЪТ ТАЙСЪН ФЮРИ НАКАРА ЖУРНАЛИСТКА ДА ИЗПИЕ БИРА НА ЕКС, ЗА ДА Ѝ ДАДЕ ИНТЕРВЮ (ВИДЕО)

 

"Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента не сме на разположение поради различни причини, само за да си прави PR. Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Беше на разположение, но просто се уплаши!", казва Кобрата. "Първата ми цел е да стана световен шампион. А не да се бия само с произволни неизвестни противници, каквото прави той. Спечелването на тези колани в момента е основният ми приоритет. Ще дойде редът на Фюри и когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото братовчед му, който също много говореше."

 

Трябва да се отбележи, че Пулев и Фюри се представляват в САЩ от агенцията "Топ ранк" на мастития промоутър Боб Аръм. Това е причината напоследък много да се говори, че е възможен мач между двамата. 

 

 

 

Източник: Клуб Z