<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36313" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте възста...

Кой е по-здрав – iPhone XS или Samsung Galaxy S10+? (видео)

03 Април 2019
0 4237

Каналът "PhoneBuff" в Youtube направи тест на здравината на iPhone XS и Samsung Galaxy S10+, след като се разбра, че двата телефона са едни от най-здравите на пазара.

 

От "Apple" направиха някои дръзки твърдения относно здравината на стъклото на новия iPhone, но пък новият флагман на Samsung от серията Galaxy използва последната и най-добра версия на Gorilla Glass.

 

По време на обявяването на новите iPhone XS и XS Маx, от Аpple заявиха, че двата смартфона имат "най-здравото стъкло в целия свят", но не уточниха дали то е Gorilla Glass 5 или не. 

 

Samsung пък са използвали Gorilla Glass 6 в новия Galaxy S10+ , като твърдят, че е "с до два пъти по-здрав от Gorilla Glass 5".

 

Във видеото на "PhoneBuff", може да видите сравнение между двата телефона, което създателят прави с помощта на 4 калкулирани теста.

 

Първият се състои в изпускането на двата телефона по гръб, като стъклото и на двата смартфона се чупи, но щетите по Galaxy S10+ са по-големи и стъклото е по-напукано.

 

Вторият се състои в изпускането им под ъгъл, като при него и двата телефона се отървават с минимални щети и надрасквания.

 

Третият тест е изпускане по дисплей, като екраните и на двата телефона се чупят, но щетите по дисплея на Samsung S10+ отново са по-големи.

 

Финалният тест се състои в десет последователни изпускания по дисплей и там Samsung Galaxy S10+ печели единствения си рунд, след като тъч скрийн функциите му останаха непокътнати.

 

XS Max от друга страна издържа на едва 3 изпускания преди да загуби всичките си тъч скрийн функции.

 

Системата на оценяване на "PhoneBuff" е от максимум 40 точки, като резултатие са 36 на 34 в полза на iPhone XS Max.

 

 

 

Източник:  9to5mac

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции