Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кой и как ще умре в следващите епизоди на Игра на Тронове? (предположения)
Кой и как ще умре в следващите епизоди на Игра на Тронове? (предположения)
По света
04-19-19
добавено
3087
прегледа

Никой не умря. Това бяха големите новини от "Зимен Хребет" - първият епизод от финалния сезон на Игра на Тронове.

 

Не бива да оставаме разочаровани обаче, защото ако има едно нещо, което епизодът да ни е казал е, че предстоят много смъртоносни битки преди финала.

 

Почти никой няма да се отърве жив от играта на тронове и вече има някои предположения как любимите ни образи ще посрещнат смъртта.

 

Денерис Таргариен

 

До скоро изглеждаше, че Денерис ще победи в играта на тронове. Още от първият път, в който я зърнахме, тя бе представена като завоевателка и владетелка - истинска престолонаследничка.

 

Независимо от това обаче изглежда, че нейните дни в Уестерос са преброени - Санса я гледа с презрение, Давос я предупреди за темперамента на северняците, а Сам научи, че цялото му семейство е избито от Денерис.

 

Много хора в Уестерос биха искали да я видят мъртва и нещата определено не изглеждат в нейна полза.

 

Тя ще бъде убита от: Сам, който може би ще я халоса по главата с голяма книга.

 

Джон Сноу


Триумфалното завърщане на Джон в Зимен Хребет отново бе посрещнато със смесени чувства, заради решението му да изостави титлата си "Крал в севера".

 

Все още не се знае дали Джон е безсмъртен, но ако не е, то най-вероятно дните му са преброени.

 

Той ще бъде убит от: Лиана Мормонт, която е най-разгневената тийнейджърка в цял Уестерос.

 

Аря Старк

 

Смъртният списък на Аря все още съдържа много незачеркнати имена, което за жалост може да не е в нейна полза и тя да посрещне смъртта първа.

 

Със сигурност няма да бъде Церсей, защото тя е върде заета да се чуди защо "Златната компания" не е взела слоновете си. Няма да бъде и Хрътката, защото видяхме доста привързаност в начина, по който той нарече Аря "кучка" в първия епизод. 

 

Тя ще бъде убита от: Планината, само и само за да дадат на клетия актьор нещо, което да върши.

 

Бран Старк

 

Бран не е харесван от много хора и честно казано, няма значение кой ще го убие.

 

Той дори успя да превърне щастливия момент, когато за пръв път от години се видя с Джон в една неловка среща със студеното си държание.

 

Да, той със сигурност има огромна роля в битката с Нощния крал, но след това най-вероятно той няма да бъде сред живите.

 

Той ще бъде убит от: Джейми Ланистър, който най-вероятно ще го заведе обратно на кулата и този път ще си свърши работата, което ще зарадва милиони хора.

 

Церсей Ланистър

 

На този етап всички искат да я видят мъртва, защото ако не считаме Белите бродници, тя определо е най-големият злодей в Игра на Тронове.

 

Независимо от този факт обаче, тя е далеч на юг, докато почти всички нейни врагове ще посрещнат съдбата си на север. Това не оставя много варианти кой ще я убие, но на шега нека кажем, че може би цирозата ще бъде причината за нейната смърт.

 

Джейми Ланистър

 

Бечувственият и отмъстителен поглед изписан върху лицето на Бран, когато чакаше Джейми в края на миналия епизод със сигурност не предвещава добри новини.

 

Бран може да е най-дразнещият образ в историята на Игра на Тронове, но нека не забравяме, че той е изключително могъщ.

 

Той ще бъде убит от: Бран, който ще поеме контрол над златната ръка на Джейми и ще го накара да се пребие до смърт.

 

Нощният крал

 

Ще бъде точно в стила на Игра на Тронове да видим как Нощният крал убива всички и сериалът завършва с него, седейки и смеейки се върху купчина трупове, но нека не се залъгваме - това няма да се случи.

 

Особено след събитията в епизода "Хардхоум", можем да сме сигурни, че има само един човек, който да го убие.

 

Той ще бъде убит от: Джон Сноу

 

Тирион Ланистър

 

Последен, но не на последно място остана и Тирион Ланистър, който със сигурност няма да умре.

 

Той не успя да посрещне смъртта си вече 7 сезона, а също така, въпреки че Брон бе нает да го убие с арбалета, с който Тирион уби баща си, то това със сигурност няма да се случи.

 

Най-вероятно той ще е последният оцелял човек в Уестерос и ще управлява каквото е останало от Седемте кралства след битката.

 

Той ще бъде убит от: никого.

 

Източник: The Guardian