Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кой постави скрита камера в дамската тоалетна на училище? (видео)
Кой постави скрита камера в дамската тоалетна на училище? (видео)
11-13-17
добавено
9024
прегледа

Скрита камера бе намерена в дамската тоалетна на Природо-математическата гимназия в Стара Загора в четвъртък миналата седмица. Сигналът дойде от притеснени родители. В момента тече разследване по случая, а директорката на училището е била разпитана. 

 

 

Видеокамерата е била скрита в закачалка на вратата. До петък учениците не са успели да се свържат с директорката, тъй като била в отпуск, съобщи Нова телевизия. Те се притеснили, че ще прикрият случая, за да се запази доброто име на училището и затова се обърнали към общинския съветник Янко Янков.

 

 

 

Директорката отрече подобни обвинения и обясни, че никога досега не е имало подобен случай в гимназията. Самата тя е занесла устройството в полицията. Оттам обясниха, че е образувано досъдебно производство. Все още не е ясно кой е поставил камерата в училищната тоалетна.

 

„Според мен става въпрос за неуспешен опит някой да се направи на реалити режисьор. Най-вероятно информацията няма да се използва за порно индустрията, каквито са опасенията, тъй като записът вероятно не е с добро качество”, коментира психологът Младен Владимиров.