Следва: Десети ден бу...

Кола с превишена скорост излетя във въздуха на кръгово кръстовище в Полша (видео)

14 Април 2020
0 6273

Катастрофата, която изглежда сякаш е извадена от екшън филм, се е случила в Лодз, Полша около 18:00 ч. тази неделя.

Кадрите от камерите за видеонаблюдение, публикувани от полските власти, показват как колата се движи по безлюден път към кръговото кръстовище.

Изненадващо обаче, сребърния автомобил Suzuki “Swift” продължава ускорението си и премиава през кръстовището, удряйки се в острова.

Вследствие на това, превозното средство се катапултира във въздуха и прелита над цялото кръговото кръстовище, приземявайки се в градското гробище.

Автомобилът е избухнал в пламци след “каскадата” и е изгорял напълно, 41-годишният му шофьор обаче е останал в съзнание, а пожарникарите са успели да го извадят от автомобила преди да е станало твърде късно.

Той е откаран в болница с тежки наранявания, като полицията заяви, че дъхът му е миришел на алкохол, но все още се чакат резултатите от кръвния тест, за да се потвърди дали е надхвърлил границата.

Снимките, публикувани от местните служби, показват пълния размер на щетите по автомобила – предната му част е напълно разрушена, има срутени дървета, а дори и стената на сградата, в която колата се е забила е разрушена.

Източник: Metro

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции