<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54650" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Колежански треньор по футбол бе отстранен след като посочи Хитлер като мечтан гост за вечеря

28 Януари 2020
0 415

Университет в САЩ отстрани един от футболните си треньори, след като мъжът посочил Адолф Хитлер като мечтан гост за вечеря, пише Guardian.

 

 

Морис Бергер е треньор на нападателите в отбора по американски футбол на щатския университет Гранд Вали в Мичиган. В интервю за местния вестник, запитан кои са мечтаните гости, които би посрещнал за вечеря, Бергер посочил също и Джон Ф. Кенеди и Христофор Колумб, след като обяснил причините да назове на първо място Адолф Хитлер.

 

 

„Колкото и да е странно да се каже в интервю пред медия, бих посочил Адолф Хитлер”, каза той. „Разбира се, той е имал вредни мотиви и всичко останало, но като водач той е изключителен”, допълни Бергер.

 

 

МАЙКА САМА ИЗДАДЕ СИНА СИ, ЧЕ ПОДГОТВЯЛ КЪРВАВА АТАКА В УЧИЛИЩЕ (СНИМКИ)

 

 

От университета поясниха, че са отстранили футболния треньор след разследване по случая. „Коментарите на треньора на нападателите Бергер не отразяват ценностите и вижданията на ръководството на университета Гранд Вали”, се казва в съобщение на университета. „Бергер е отстранен от служба и ръководството провежда детайлно разследване по случая”.

 

 

Бергер наскоро е бил назначен за треньор в университета в Алъндейл, Мичиган. Преди това е бил помощник-терньор в Тексас, Мисури и Оклахома.  

 

 

ЕКОАКТИВИСТКА ПРИЗОВА ДА ЯДЕМ БЕБЕТА, ЗА ДА СПАСИМ ПЛАНЕТАТА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

Източник: Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции