Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
КОЛЕКТИВНА ЖАЛБА ДО ПРОКУРАТУРАТА ОТ ИЗМАМЕНИ ФИРМИ ОТ СПЕДИТОРА ХАЙДА АПОСТОЛОВА
КОЛЕКТИВНА ЖАЛБА ДО ПРОКУРАТУРАТА ОТ ИЗМАМЕНИ ФИРМИ ОТ СПЕДИТОРА ХАЙДА АПОСТОЛОВА
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12-27-18
добавено
21233
прегледа

Скъпи приятели, връщаме се към печално известната спедиторка Хайда Апостолова, чието име се свързва с   измамата на десетки транспортни фирми. 

 

В серия от репортажи ви показахме много потърпевши шофьори, които разказаха как нейната фирма за спедиторска дейност наема камиони, но в последствие не заплаща за извършените международни превози.

 

Въпросната дама открива нови и нови фирми, с които завлича различни хора, но практиката остава една и съща. Преди време госпожа Апостолова лично даде няколко обещания пред нашата камера. Време е най-красивата тираджийка Ева Веселинова да провери кое от тях е спазено.

 

След това нашата репортерка отиде и до Софийска районна прокуратура, за да входира колективна жалба от всички измамени от дейността на спедиторската фирма, които се свързаха с предаването.

 

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА ПОДКАРА ТИР ЗАРАДИ СПЕДИТОР, КОЙТО МАМИ ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ

 

ХВАЩАМЕ НАТЯСНО ЖЕНАТА, ИЗМАМИЛА ДЕСЕТКИ ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ

 

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА, ИЗМАМЕНИ ОТ СПЕДИТОРА ХАЙДА АПОСТОЛОВА