Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Колко дупки има един столичен квартал?
Колко дупки има един столичен квартал?
Вземи EMBED
Loading the video...
08-10-18
добавено
3295
прегледа

Иво Мирчев качи интересно видео в социалните мрежи, в което показва множеството дупки в софийския квартал Горна баня.

 

 

Ето какво написа, публикуваме текста без наша редакция.

 

"Опитахме се да преброим дупките в квартал Горна баня в София. Обиколихме 30% от улиците и заснехме над 1 час видео. Обобщихме най-важните моменти в тези 5 минути.

 

Това видео води до няколко важни въпроса - какъв е смисълът от районна администрация, която не върши работата, за която е избрана и ѝ се плаща?

 

Какъв е смисълът от съществуването на чиновници в район "Овча купел", след като хората в кварталите не усещат ефект от дейността им и сами поправят общинската инфраструктура. Веднъж плащат данъци за нея, след това си плащат, за да асфалтират улици, запълнят дупки, възстановят мост, дере, павета, бордюри...

 

Общинската администрация е пропита с корумпирани чиновници, чиято основна цел е да нагласят обществени поръчки на близки фирми, да вземат подкупи при административни процеси и да използват административни хватки за удари по неудобни.

 

Всичко се прави за хората, но не за хората от кварталите, а за "нашите" хора, които след това се отчитат на правилното място"