<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84929" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Германски из...

Колоритен продавач не връща пари за недоставена техника (РЕПОРТАЖ)

05 Март 2021
0 6696

Скъпи приятели, в продължение на години сме ви показвали най-различни некоректни търговци.

Наскоро към нас се обърнаха клиенти на магазин за техника в София, които през лятото на 2019 година са си поръчали пералня. След месец и половина чакане, те са поискали от търговеца да им върне парите, но това така и не се е случило вече година и половина. От НАП и Комисията за защита на потребителите са констатирали нарушения, но при опит на потърпевшите да сезират Прокуратурата първоначално са получили отказ с аргумент, че въпреки нарушенията, няма данни за престъпление.

Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт отидоха заедно със засегнатите при омбудсмана Диана Ковачева, която обясни, че е изпратила писмо до Прокуратурата с молба за информация по случая. Той е върнат за преразглеждане и очакваме ново решение по него.

Междувременно посетихме и самия търговец. Той подчерта, че не връща парите на хората, защото държи да провери дали ще могат да си ги вземат по съдебен ред. Въпреки това обеща още в понеделник заедно с екипа ни да посети банков клон, където да ги върне. Ние ще проследим дали ще спази обещанието си, а вие сигнализирайте на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Riko Rikone

    06 Март 2021

    Хора... УМОЛЯВАМ ВИ... платете за по-добър хостинг защото всички видеа засичат и е доста неприятно да се гледа въпреки качествената журналистика. Моя интернет е 50 МБ даунлоад и 5 МБ ъплоуд ... по принцип както се казва "хвърчи". Благодаря за вниманието :)

Реакции