Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кондукторка свали дете от рейс, остави го само насред пътя
Кондукторка свали дете от рейс, остави го само насред пътя
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
01-31-18
добавено
31399
прегледа

Момче на 12 години бе свалено от автобус насред пътя в Горна Оряховица. Причината е, че е дало на кондукторката банкнота от 10 лева, с която да си плати автобусния билет.

 

 

Най-лошото е, че никой в автобуса не се намесил при тази грозна сценка. 

 

Кондукторката казала, че няма пари да му развали, поискала монети и когато момчето отвърнало, че в момента не разполага със стотинки, му посочила вратата. Майката на 12-годишното дете разказа, че то взело автобуса както всеки ден, за да стигне до училището си „Георги Измирлиев“ в 7:30 часа.

 

 

СВИДЕТЕЛСКИ РАЗКАЗ: ПОЛИЦАЙ НАБИ ЖЕНА ЗАРАДИ БИЛЕТЧЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ (ВИДЕО)

 

„Обикновено винаги му оставям стотинки, но точно в този ден ми бяха свършили дребните. Не съм очаквала, че може да стане такъв проблем. До училището му има няколко кръстовищa и затова не съм съгласна да ходи пеш, ако не дай си боже го беше блъснала кола, кой щеше да носи отговорност“, коментира майката Нели Цапрева, цитирана от Дарик.
 

В крайна сметка бащата на негов съученик дошъл и го закарал до училището, тъй като родителите му били на работа.

 

„Постъпката на кондукторката е нечовешка, но и останалите в автобуса що за хора са? Толкова ли не можаха да дадат по 10 ст., за да платят билета. Никога няма да се оправим – умираща нация и липса на държава“, каза жената. Тя допълни, че работи в магазин, в който чести клиенти са роми, и когато на някой от тях не му достигат пари, друг винаги откликва с някой лев. „Защо, след като ромите могат да са задружни, ние не можем? Всеки има проблеми и неволи, но малко човечност не изисква кой знае колко“, допълва майката.

 

Тя пусна пост във фейсбук, разказвайки случката. 

 

 

Коментарите под поста и бяха доста гневни. Сред тях се четат следните: "Толкова възмутително е случилото се с детето и това овче бездушие, наистина далеч няма да стигнем.", "Не сме хора, това е! Кондукторката явно е каквато е, но обществото, представено от хората в автобуса... малодушно и незаинтересовано стадо, забравило какво е добродетел... Все не сме видели, все не сме чули, все не сме знаели..." и "От както се смени фирмата превозвач това се случва често.Подайте оплакване,моя син два пъти го подминават на спирката.Ние живеем в Правда и това е проблем."