<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84279" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След разслед...

Конспирации и анти-ваксърство от Деси Моралес (видео)

22 Февруари 2021
1 5127

Чаровната актриса Деси Моралес участва в предаването „Пресечна точка“ по Нова телевизия, където изрази някои свои възгледи, странни, граничещи с фантастиката, но, за съжаление, твърде популярни в последно време.

Предаването, разбира се, има за цел да противопоставя различни гледни точки по наболели за обществото проблеми и участието на Моралес в този формат е логично.

Въпросът е как формираш разбиране, че Бил Гейтс иска да те чипира с буквално 0 данни за това, но при цялата информация за COVID-19 и десетилетната (минимум) полза от ваксините, при безапелационния научен консенсус и цялата планина от научно доказана информация достъпна днес, решаваш, че това са шменти-капели.

Проблемът не е конкретно в Деси Моралес или в това, че „осторожно“ гледа псевдо-научното предаване на Стойчо Керев, където… показвали сме Ви във видео за какво става дума там.

Проблемът е, че благоразумният, ползотворен дебат, опиращ се на аргументи е вече изчезващ вид комуникация. Радикализацията на мненията е все по-тежка, а анонимността в интернет все по-удобна.

В такъв смисъл поздравяваме Деси Моралес, че излезе и представи възгледите си в национален ефир, където лекар напълно и категорично обори всичко, което тя твърди. Може би все пак има полза от такива участия.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции