<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89054" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Инцидент с по...

Конфликт между собственици блокира завършването на имоти за над 300 хиляди лв. (РЕПОРТАЖ)

12 Май 2021
0 3307

Скъпи приятели, към нас се обърнаха собственици на имоти в комплекс „Витоша Сити“ край квартал Симеоново в столицата. Те са закупили жилища в новостроящите се сгради от „Витоша Сити 2016“ през 2017 и 2019 година. Оттогава насам фирмата-продавач е трябвало да извърши ремонтни дейности и до края на 2020 да завърши напълно сградите, за да бъдат те годни за живеене.

Пред репортера ни Виктория Симеонова пострадалите споделиха, че конфликт между собствениците на фирмата – Дмитрий Гачев и Георги Харачерев е довел до блокиране на работите по сградата. По думите им двамата собственици отказват заедно да подписват договорите с изпълнители, заради което в сградите няма ток, вода и газ – а така те не могат да използват имотите си, за които и към момента изплащат кредити. Собствениците на фирмата водят дела един срещу друг, завели са и жалби в различни институции. Купувачите на имотите са потърсили съдействие и от Прокуратурата, която към момента извършва проверка по случая.

В следващия епизод на „Господари не Уеба“ ще видите срещата на екипа ни с Георги Харачерев и какво каза пред репортера ни Виктория Симеонова другият собственик на фирмата Дмитрий Гачев. Междувременно ни сигнализирайте за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции