<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40125" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вятър откъсн...

Конър Макгрегър се извини за нападението на възрастен мъж в бар в Дъблин

23 Август 2019
0 2341

ММА боецът и професионален боксьор Конър Макгрегър проговори седмица след като в интернет беше разпространено видео как ударя възрастен мъж в бар в Дъблин, само защото отказал да пие от неговото уиски.

 

 

КОНЪР МАКГРЕГЪР УДАРИ ВЪЗРАСТЕН МЪЖ В БАР, ОТКАЗАЛ ДА ПИЕ ОТ НЕГОВОТО УИСКИ (ВИДЕО)

 

 

Шампионът се извини за действията си.  "Сгреших. Заставам пред вас и поемам отговорност за действията си“, заяви Макгрегър, цитиран от LADbible. Той определи поведението си като напълно неприемливо и заяви, че ще работи върху своята избухливост, за да не си изпуска нервите така.

 

 

""

 

 

Мъжът, който беше ударен от боеца, е на 50 години и вече обяви, че няма интерес да търси извинение или пари от Конър. Той просто искал справедливост. Все още не е ясно дали ще бъдат повдигнати обвинения на боеца.

 

 

""

 

 

Видеото от неприятния инцидент се разпространи в интернет преди седмица, въпреки, че грозната сцена се е случила още през април в бар „Мaрбъл Aрч Пъб” в Дъблин.

 

 

""

 

 

На записа се вижда как Макгрегър започва да събира чашите на бара и иска да ги напълни безплатно с уиски. Възрастният мъж обаче отказва почерпката и два пъти бута чашата, която Макгрегър поставя пред него. Това така разгневява ММА боецът, че той се нахвърля върху човека и започва да го удря по главата.

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции