<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45917" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Орел и гигант...

Корги отказва да приеме, че паркът е затворен за разходка (видео и снимки)

13 Декември 2019
0 14505

Двете най-любими неща на кучето Уафълс открай време са неговите гумени играчки и разходката в парка, разказва The Dodo.

 

 

"Дори не можем да споменем думата „парк“ или „топка“ вкъщи, без той да се разлае. В противен случай няма да спре да хленчи докато не получи това, което иска и, повярвайте ми, далеч не преувеличвам", казва Михаела Сена, стопанката на Уафълс.

 

 

КУЧЕ МАСАЖИРА ДРУГО КУЧЕ (ВИДЕО)

 

 

Уафълс винаги очаква с нетърпение разходката, но миналата седмица стопанинът му – приятелят на Сена разбрал, че паркът е затворен поради празнично събитие. Мъжът се опитал да обясни това на кучето, но животното се заинатило и отказало да си тръгне.

 

 

"Добре, добре, но ако се забъркаме в нещо, вината ще е твоя", съгласил се накрая приятелят на Сена и с кучето все пак останали в парка.

 

 

Кучето все пак успяло да получи това, което иска. Всичко минало нормално, докато накрая не се оказало, че мъжът и домашният му любимец може да останат в парка за цялата нощ.

 

 

""

 

 

КУЧЕ АРТИСТ ИМИТИРА РЕКЛАМА С ДРУГО КУЧЕ, КОЯТО ТЕЧЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА (ВИДЕО)

 

 

„Когато в един момент по-късно приятелят ми се обърнал, забелязал жена, която заключвала входа на парка. Наложило им се бързо да се промъкнат от другата страна, където били паркирани много коли на посетители – иначе желанието на Уафълс да прекара колкото може повече време там, можеше и да се сбъдне", през смях разказва Сена.

 

 

Кучето все пак било изключително доволно от развръзката, защото получило така обичаната разходка на любимото си място.

 

 

Източник: The Dodo

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции