<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88415" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Общински съв...

Умиращите от глад крави-“субсидарки” били отглеждани в “перфектни условия” (РЕПОРТАЖ)

29 Април 2021
0 5285

Скъпи приятели, показахме ви как общинският съветник от Перник Петър Теофилов тормози жителите на село Одраница с кравите, които отглежда там. Носещи на семейството му над 150 000 лева от субсидии годишно, те са оставени буквално да се отглеждат сами, а от глад нападат градините и дворовете на други местни жители.

Общински съветник тормози жителите на цяло село със стотици крави-„субсидарки“ (РЕПОРТАЖ)

Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт се срещнаха с Петър Теофилов, за да чуят неговата позиция. По думите му животните се отглеждат в „перфектни условия“. Правени са му проверки, за които е предупреждаван ден по-рано и те не са констатирали нарушения. За първи път чува и че има оплаквания от начина, по който се грижи за животните си. Според него те се „гледат сами“, защото просто били такива. Не е ясно тогава с каква цел се получават субсидиите.

Министър Танева: “Да се придържаме, че нямаме такива измами” (видео)

Ние ще настояваме от Министерството на земеделието да извършат нова проверка, но този път без предупрежение, за да бъде тя все пак обективна, а вие сигнализирайте за злоупотреби, измами и корупция само на gospodari.com.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции