<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66440" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пореден скан...

Краката на малко лъвче са били умишлено чупени, за да позира мирно за снимки с туристи на руски плаж (видео и снимки)

11 Юни 2020
0 33346

Задните крака на лъвче са били счупени умишлено, така че да не може да избяга, докато позира на руски плажове за снимки с летовниците, пише Daily Mail.

Президентът на страната Владимир Путин е бил толкова шокиран от разкритието, че лично е наредил криминално разследване за жестокостта, преживяна от животното на име Симба.

Лъвчето е било само на няколко седмици, когато е било отнето от майка си и принудено да позира за снимки с туристи. Експлоатацията е започнала миналото лято и е продължавало досега, когато животното е по-голямо.

Здравето на Симба бързо се е влошило, докато той бил измъчван и пребиван, а освен това претърпял тежки наранявания на гръбнака, които го оставили близо до смъртта, посочват местни доклади.

Животното било изхвърлено, гладувало и трудно можело да се движи, вързано в мръсна, студена плевня в руския регион на Дагестан.

Дълбоко смущаващо видео показва безпомощното животно преди животоспасяващата операция – и след това, докато то бавно и болезнено се учи отново да ходи.

И въпреки че животът на Симба е спасен, лъвът е останал с трайни деформации. Домакинът на Кремъл обеща да накара органите на реда да действат срещу мъчителите на животното. Вече тече разследване.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Moria Mjk

    12 Юни 2020

    Да се върне смъртното наказания, защото само това заслужават те и всички като тях, измъчващи животни!

Покажи всички Скрий

Реакции