Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кралицата се съгласи на преходен период за Хари и Меган (снимки)
Кралицата се съгласи на преходен период за Хари и Меган (снимки)
По света
01-14-20
добавено
1769
прегледа

Британската кралица се съгласи херцога и херцогинята на Съсекс да прекарват времето си между Канада и Великобритания. Това се разбра от изявление на Елизабет ІІ след свиканата от нея спешна среща в Сардингъм, пише Mediapool.

 

 

"Семейството ми и аз изцяло подкрепяме желанието на Хари и Меган да си създадат нов живот като младо семейство. Макар че бихме предпочели да останат постоянно работещи членове на кралското семейство, уважаваме и разбираме желанието им да живеят по-независим живот, като в същото време останат ценна част от моето семейство", пише в разпространеното изявление на кралицата. "Хари и Меган ясно заявиха, че не желаят да разчитат на обществено финансиране в новия си живот", допълва се в него.

 

 

ПРЕМАХНАХА ФИГУРИТЕ НА МЕГАН И ХАРИ В "МАДАМ ТЮСО" СЛЕД ОТТЕГЛЯНЕТО ИМ ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО

 

 

В имението се събраха и престолонаследникът принц Чарлз, вторият по линията за поемане на престола принц Уилям, самият Хари, а Меган бе обявено, че ще се включи в разговора по телефона от Канада, за където тя замина, за да се грижи за оставения след ваканция там техен син Арчи. Кралицата посочва, че "изцяло подкрепя" желанието на Меган и Хари за нова роля, но би "предпочела те да останат на пълно работно време членове на кралското семейство“.

 

 

ХАРИ И МЕГАН ОБЯВИХА, ЧЕ СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ КРАЛСКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ИСКАТ ДА РАБОТЯТ

 

 

Миналата седмица Хари и Меган обявиха желанието си да се оттеглят като висши членове на кралското семейство и да отглеждат сина си Арчи в Северна Америка и Великобритания.

 

 

 

 

Медии информираха, че в кралското семейство били разочаровани и дори ядосани от обявеното решение на двамата херцози, което станало без консултации с останалите членове на фамилията и без тяхното съгласие.

 

Големите въпросителни около бъдещето на Хари и Меган са затова как ще осигуряват средствата си, както и как ще се организира охраната им, докато са извън Великобритания.

 

 

 

 

Предстои да се свърши още работа по "сложните въпроси", но кралицата очаква окончателните решения да бъдат взети в следващите дни. 

 

 

 

 

Имението Сандригам Хаус се намира край едноименното село в графство Норфолк, Източна Англия. В Сандригам на 1 юли 1961 година е родена принцеса Даяна. 

 

 

 

 

Източник: Mediapool