<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91287" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Излезе експе�...

Кристиан Николов или е зависим, или е взел голяма доза амфетамини преди катастрофата, твърдят експерти

10 Юни 2021
0 4033

Делото за катастрофата при която загина телевизионния водещ Милен Цветков продължава. Според експертиза представена днес, подсъдимият Кристиан Николов или е зависим от амфетамин, или е взел дрогата няколко часа преди фаталната катастрофа, предава бТВ.

Излезе експертизата за наркотиците по делото за катастрофата с Милен Цветков

Според токсикохимичната експретиза, изготвена от специалисти от ВМА в кръвта на Кристиан са открити три вида наркотика, приети до 24 часа преди катастрофата: амфетамин, кокаин и марихуана.

Кристиан Николов или е зависим, или е взел голяма доза амфетамини преди катастрофата, твърдят експерти

Количеството амфетамин е било два пъти над максималното обичайно, което взимат употребяващи го. Обичайната доза е 20-100 нанограма, а в кръвта на Кристиян са установени 232 нанограма. Това според експертите означава, че или дрогата е приета няколко часа преди катастрофата- т. е. същия ден, или че Кристиан има зависимост и това налага да взема по-висока доза.

Експертите отрекоха възможността откритата в кръвта му дрога да е в резултат на чая за успокоение, който Кристиан редовно приемал. Пред съда беше разпитана и сестрата на Кристиан. Разказа, че той е много добър шофьор. И тя посочи, че пиел чай и ползвал паста за успокоение преди сън. Експерти представиха и заключение, според което видеозаписите от катастрофата не са манипулирани, каквито твърдения имаше в началото. Можете да си ги припомните във видеото горе.

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции