<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91527" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Докога убийц...

Кръстиха “Осама Бин Ладен” крокодил, убил 80 души в Уганда (снимки)

14 Юни 2021
0 2312

Крокодил в Уганда носи името на Осама Бин Ладен, тъй като се подозира, че е изял около 80 човека от африканско село, включително и деца, пише LadBible.

Близо 5-метровото влеуго-убиец е унищожило една-десета от човешката популация на село Луганга в периода между 1991 и 2005-та година. Някои жители вярват, че хищникът е на около 75 години. Най-често негови жертви са ставали деца, които си пълнят вода на брега на езерото или рибари, чийто лодки Осама е преобръщал.

Множество разкази на близки на жертви, както и очевидци на набезите на Осама допълват кръвожадната му слава. Така мнозина се настървили да обезвредят злосторника.

Именно през 2005 година селяните от Луганга потърсили помощ за справянето с тиранина и той бил заловен в операция, в която участвали 50 души наравно със служители за опазване на дивата природа.

Въпреки желанието на част от хората той да бъде убит, властите наредили животът му да бъде пощаден поне за кратко, като бъде даден на развъдна ферма за крокодили, предназначени за кожи за търговията с дамски чанти в Италия и Южна Корея.

Въпросната ферма е отворена за туристи, които желаят да видят огромните екземпляри, които в крайна сметка ще попълнят рафтовете на модните магазини по цял свят. Единствената утеха в случая е, че Осама няма да тероризира повече жителите на Луганга и околностите му.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции