<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83263" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен Св...

Кубрат Пулев: Психологически постигнах това, което исках срещу Джошуа (видео)

06 Февруари 2021
0 5055

“Когато бях с Covid-19, бях в добро настроение. Учудвам се на психиката си, защото положението беше много сериозно. Изкарахме го на шега, но беше в момент, в който не ми позволи да се подготвя. Аз съм боец, излизам и се бия. Трудностите са това, за да ги преодоляваме. Един коронавирус не може да не уплаши. Разбира се, мерките трябва да се спазват”. Това разказа Кубрат Пулев в предаването „Събуди се” по Нова тв

Боксьорът изкара вируса дни преди срещата си с Антъни Джошуа.

Джошуа разпространи ново видео как Пулев лае, ръмжи и вика по него зад кулисите (видео)

Според него ключът към доброто здраве е редовна тренировка, разходки в планината и правилно хранене. Пулев сподели и впечатленията от двубоя на брат му – Тервел, в Танзания.

„Винаги съм критичен към себе си и близките ми. Тервел може много повече, има много качества. Понеже година и нещо не беше играл, не успя да се отпусни. Противникът игра много „мръсно”, каза той.

Той сподели, че с брат си работят добре заедно и се подкрепят. Не се изправят един срещу друг в спаринг двубой, тъй като и двамата не отстъпват и се стига до сериозни битки.

Българският боксьор заяви, че на психологическа основа е постигнал това, което е искал в сблъсъка с Антъни Джошуа.

“Битката е и преди мача. В България хората приемат всичко много негативно. Това е бокс и е тотално различен от всички други спортове. Психологически са нещата и го правя отвътре”, каза още Пулев.

Източник и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции