<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75742" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кобрата отно...

Кубрат Пулев се извини за “тена” на Джошуа: Нека не си съчиняват измислици, колкото и да им е скучно! (видео)

16 Октомври 2020
0 4785

Кубрат Пулев се извини чрез официалния си сайт на всички, които се чувстват засегнати от изказването му за тена на Антъни Джошуа.

Кобрата отново се забърка в международен скандал с коментар за “тена” на Джошуа (видео)

Българският боксьор не може да повярва, че думите му, които намериха широк отзвук в английските медии, са извадени от контекста: “Нито за миг не ми е минало през ума да дискредитирам спортист заради цвета на кожата му!”, категоричен е той.

Ето и цялото му становище по темата:

“Приятели,

следейки ожесточеността, с която някои чуждестранни медии се опитват да използват името ми през последните часове, бих искал да споделя следното: никога и по никакъв повод не бих си позволил проява на неуважение към човешко същество на расова, етническа или религиозна основа. Именно на това постоянно уча малките ми племенници.

Всеки от нас се ражда на тази земя с равни права, като абсолютно никакво значение няма цветът на кожата. Не мога да повярвам как думите ми по адрес на Антъни Джошуа са извадени от контекста. Нито за миг не ми е минало през ума да дискредитирам спортист заради цвета на кожата му!

Аз имам сред приятелите си хора – представители на различни раси и етноси. Всички те са страхотни и достойни личности и мои много добри приятели от дълги години, които уважавам и обичам.

2020 година сме и силно се надявам хората да спрат с това дребномислие и човешкото същество да еволюира интелектуално и да осъзнае, че истински ценните човешки достойнства на този свят не се проявяват по външни белези, а чрез силата на човешкия дух и добродетелите, които носим вътре в себе си!

Нека някои хора не дават път на комплексите си и не си съчиняват измислици, колкото и да им е скучно!

Затова, ако някой се е почувствал засегнат от думите ми, нека се опита да разбере какво точно исках да кажа и в какъв смисъл и, ако не може да ме разбере, да приеме искрените ми извинения.”

Източник: kubratpulev.com

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции