<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28683" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Див слон прем...

Куентин Тарантино: Съжалявам за инцидента с Ума, той разруши доверието между нас

07 Февруари 2018
0 4196

След като актрисата Ума Търман отправи обвинения към режисьорът Куентин Тарантино, той реши да и отговори.

 

 

Тарантино изрази съжаление за тежкия инцидент с нея по време на снимки и разрушеното доверие между двамата. Актрисата разказа преди дни за катастрофата при снимането на "Убий Бил" (Kill Bill) 2 през 2004 г. и определи поведението на Тарантио като брутално, граничещо със садизъм.

 

УМА ТЪРМАН ПРЕТЪРПЯВА ТЕЖКА КАТАСТРОФА ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ НА "УБИЙ БИЛ" (ВИДЕО)

 

Режисьорът отказал да вземе каскадьорка и принудил Търман да шофира сама, с пълна газ. Актрисата претърпяла тежка катастрофа и мислела, че повече няма да може да ходи.

 

Тарантино пое вината и изрази съжаление. Беше съкрушително, каза Тарантино. Той обаче си спомня за инцидента по различен от Търман начин.

 

Тарантино разказва, че е минал с кола по пътя преди Търман без инцидент и я уверил, че е безопасно. Търман обаче карала по маршрута в обратна посока и се стигнало до катастрофата. Режисьорът заяви, че инцидентът е разрушил доверието между него и Търман и той поема отговорност.

 

"Тя ме обвини за катастрофата и имаше право да ме обвини за катастрофата", каза той. Казах й, че трябва да влезе в колата, уверих я, че пътят е безопасен, а това не беше така, каза той.

 

Обвиненията на Търман обаче станаха повод и за нови обвинения към Тарантино. В социалните мрежи като вирус се разпространява аудиозапис с негово интервюза Хауърд Стърн през 2003 г., в което Тарантино страстно защитава Роман Полански, обвинен в изнасилване на 13-годишно момиче. Полански беше обвинен за изнасилването през 1977 г. Той призна вина само за секс с непълнолетна, но избяга във Франция преди поризнасянето на присъдата.

 

"Той не изнасилил 13-годишна. Имаше секс с непълнолетна. Това не е изнасилване. За мен, когато използвате думата "изнасилване", вие говорите за насилие … това изглежда като едно от най-жестоките престъпления в света", казва Тарантино.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции