<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87083" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Културистът, ...

Културистът, женен за секс куклата си, попадна в сложна интимна схема с две нови половинки (видео и снимки)

09 Април 2021
0 28745

Културистът от Казахстан Юри Толочко, който се ожени за секс куклата си и после я смени за друга “надуваема” любима, обяви че новите му две любими си паднали една по друга, пише LadBible.

Рунтавият мачо, който се радва на завидно внимание в мрежата Instagram, обяви на последователите си, че любимите му, куклите Лола и Луна, си прекарват също толкова приятно заедно с него, колкото и сами.

Културистът, женен за секс куклата си, попадна в сложна интимна схема с две нови половинки (видео и снимки)

“Луна е такова сладкишче, че искам да я притискам в обятията си и да не я пусна никога повече”, споделя влюбеният Толочко за новата си избраница.

Културистът, женен за секс куклата си, обяви развод и представи новата си “любима” (видео)

Той признава, че мнозина са го питали кое е различното в това да живееш с истинска жена и с кукла, на което той отговаря малко загадъчно:

“Има неща, които една истинска жена не притежава за разлика от куклата и мъжът просто се носи в пространството, докато се забавлява с нея”, споделя тайните си Толочко.

Културистът, женен за секс куклата си, попадна в сложна интимна схема с две нови половинки (видео и снимки)

В края на 2019 година казахстанският културист и актьор публично обяви, че иска да се ожени за своята секс кукла. В телевизионно интервю тогава Толочко обяви, че има връзка с Марго от осем месеца и че възнамерява да сложи пръстен на ръката на своята любима.

Двамата “се срещнали” за първи път в бар. Толочко разказва, че “спасил Марго от млад мъж, който се отнасял зле с нея”. После двамата станали неразделни. Само месец след сватбата обаче, казахстанецът обяви, че Марго е трагично повредена и се налага да бъде изпратена за ремонт.

Културист обяви публично, че ще се ожени за своята секс кукла

После казахстанският културист и актьор осведоми 100 000-ната си аудитория в социалната мрежа, че съпругата му се е повредила и се налага да я даде на ремонт. А миналия месец официално обяви раздялата им и представи новата си любима.

Културист, женен за секс куклата си, се оплака, че любимата му се повредила и я изпратил на ремонт (видео)

В интервю той обяснява, че жадува да има няколко съпруги едновременно, което не е проблем при източните култури. Най-после желанието му се е увенчало с успех, но кой да предположи, че това ще доведе след себе си нови усложнения в иначе безоблачния му интимен живот?!

Източник: LadBible

Снимки и видео: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции