<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66090" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена се спася...

Културист предложи брак на секс куклата си след 8 месеца връзка с нея (видео и снимки)

08 Юни 2020
0 32304

Казахстански културист обяви, че е предложил брак на секс куклата си Марго, към която се отнася като към истинска жена, пише 9gag.com.

Юри Толочко и пластмасовата му приятелка са във връзка от осем месеца. А предложението дошло, след като Толочко завел Марго да се подложи на “козметична хирургия”. Причината е, че той искал да се справи с някои несигурности за външния ѝ вид, които възникнаха, когато любовната им история бе споделена от медиите по цял свят.

Културист обяви публично, че ще се ожени за своята секс кукла

„Когато представих нейната снимка на света, имаше много критики и тя започна да развива комплекси, така че решихме да се обърнем към пластичната хирургия“, каза мъжът, цитиран от „New York Post“.

Културист предложи брак на секс куклата си след 8 месеца връзка с нея (видео и снимки)

Двойката се срещнала за първи път в бар. Толочко разказва, че спасил Марго от млад мъж, който се отнасял зле с нея. После двамата станали неразделни.

Пред Central European News заяви: „Тя не може да ходи сама, нуждае се от помощ. Марго не знае как да готви, но обича грузинската кухня. Любимото ѝ ястие е „хинкали“.

И се кълне, че приятелката му има нежна душа.

Културист предложи брак на секс куклата си след 8 месеца връзка с нея (видео и снимки)

Културистът управлява страница в Instagram на Марго, в която документира срещите им. Той дори твърди, че е намерил работа на секс куклата като сервитьорка в местен бар.

Датата на сватбата все още не е обявена публично.

А ние за пореден път си задаваме въпроса накъде въобще е тръгнал този свят!?

Източник: 9gag.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции