Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Курсисти получиха дипломите си, благодарение на "Господари на ефира"
Курсисти получиха дипломите си, благодарение на "Господари на ефира"
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-05-18
добавено
3176
прегледа

Разказахме ви как един "уж" безплатен курс за преквалификация по оперативно счетоводство се превръща в "извиване на ръце" за 15 души.

 

ФИРМА ЛЪЖЕ МЛАДЕЖИ С УЖ БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО

 

Заради това репортерът на "Господари на ефира" Дани Йорданов посети офиса на Сдружение "Информа".  При неговото посещение раздаването на дипломите за обучителни курсове се превърна в заложническа криза и част от курсистите са заключени в офиса на фирмата в рамките на час. След като  потърпевшите успяват успешно да излезнат, се оказва, че в офиса на Сдружение "Информа" за били заключени 6 човека, между които и бременна жена.

 

ЗАЛОЖНИЧЕСКА КРИЗА ПРИ РАЗДАВАНЕ НА ДИПЛОМИ В ОФИСА НА СДРУЖЕНИЕ "ИНФОРМА"

 

Междувременно идва и полицията, а репортерът на Господарите най-сетне получава шанс да зададе своите въпроси. Дани се интересува защо задържат дипломите на хората неправомерно три месеца,  при положение, че част от хората разчитат на тях, само да започнат нова работа .

 

Накрая, благодарение на нашето предаване и нашия репортер, всички  курсисти си получават дипломите. От сдружението твърдят, че дипломите са легитимни,  а ние се надяваме от прокуратурата и полицията да си свършат работатa във връзка с неправомерното задържане на хора.